Omat tilaisuudet 2019

Kevätkokous 12.4.2019 

Oulun kansallinen senioripiiri piti kevätkokouksensa Alavieskan Linnakalliolla 12.4.2019.

Paikalisessa ohjelmassa puheenjohtajan Juhani Nevala avauksen jälkeen Linnakallion johtaja esitti tervehdyksensä ja kertoi Linnakallion tarinan.

Alavieskan seurakunnan tervehdyksen toi vt kirkkoherra Riitta Valtokari. Keski-Pohjanmaan OP:n lakimies Pekka Ylönen kertoili edunvalvonnasta ja testamentti asioista.
Musiikkipitoisesta ohjelmasta vastasi Keijo Nivala ja Pekka Roiko sekä Ylivieskan seudun kansalaisopiston Alavieskan kantelepiiri johtajanaan Rikka Yli-Kotila.
Kokouksessa puhetta johti Tapani Konttinen ja kokous hyväksyi vuosikokousasiat. Liittovaltuuston varapuheenjohtaja Esa Anttonen kertoi "Rohkeasti Seniori" hankkeesta. Tilaisuuden veti läpi Tuomo Haikola

Juhani Nevala

Linnakallion tarina

MIKÄ ON LINNAKALLION TARINA?
Linnakallion rakentaminen on aloitettu ennen syvintä lama-aikaa, vuonna 1990 isämme, yrittäjä ja kotiseutuneuvos Kosti Nahkalan (1943-2014) toimesta. Linnakallion toiminta-ajatuksena oli omalta osaltaan kehittää maaseutua sekä tarjota fyysisen, psyykkisen ja hengellisen hoidon puitteet. Se on rakentajansa unelma maaseudulla sijaitsevasta kokonaisvaltaisesta lepo- ja virkistäytymispaikasta.

Tämä unelma on vuosien saatossa vahvistunut ja monipuolistunut. Luonnonläheiselle alueelle on kaivettu lampia, rakennettu mäki sekä siirretty ja pystytetty yli kolmekymmentä rakennusta ja rakennelmaa. Kaikki tämä yhden miehen unelman voimalla ja luonnon ehdoilla perinteistä rakennustapaa kunnioittaen.

Tänäkin päivänä me haluamme tarjota palan suomalaista periksiantamattomuutta keskellä rauhallista mäntymetsää. Pienenä perheyrityksenä meiltä saa henkilökohtaista ja joustavaa palvelua ympäri vuoden. Linnakallio on paikka jolla on tarina. Tule osaksi sitä!